Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zorlu Mücadele: Bnei Yehuda - M. Kiryat Ata-Bialik
Maç Tarihi:25.12.2025 - Thursday Lig:İsrail Ligat Leumit
Detaylı Analiz:
İsrail Ligat Leumit'te heyecan dolu bir karşılaşma bizleri bekliyor: Bnei Yehuda, kendi sahasında M. Kiryat Ata-Bialik'i konuk edecek. Ev sahibi Bnei Yehuda, ligin tecrübeli ve iddialı ekiplerinden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle iç saha maçlarında sergilediği dominant futbol ve taraftar desteğiyle rakiplerine karşı önemli bir üstünlük kurma eğiliminde. Sezon genelinde istikrarlı bir performans çizerek üst sıraları zorlayan Bnei Yehuda, bu maçtan da mutlak galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürmek isteyecektir.
Deplasman ekibi M. Kiryat Ata-Bialik ise, ligde genellikle daha mütevazı bir konumda bulunuyor. Sert ve fiziksel oyunu benimseyen Kiryat Ata, deplasmanlarda genellikle kontrollü bir futbol sergileyerek puan veya puanlar almaya çalışıyor. Rakibinin hücum gücünü den
Vay be hocam, bu maç da bayağı çetin geçecek gibi duruyor. Bnei Yehuda evinde kolay kolay vermez ama Kiryat Ata da dişli bir takım. Gollü ve bol aksiyonlu bir maç bekliyorum açıkçası. Kim kazanırsa kazansın, izleyene keyif verecektir reis! Paylaşım için sağol.
Hocam, bu maç harbiden zorlu geçeceğe benziyor ya. Bnei Yehuda evinde güçlüdür ama Kiryat Ata da boş takım değil. Umarım gollü ve keyifli bir mücadele izleriz. ️ Paylaşım için sağol.
Hocam, başlıkta 'zorlu mücadele' yazınca insanın beklentisi artıyor valla. Bu iki takımın maçları genelde kıran kırana geçer, izlemesi keyifli oluyor. Bakalım bugün kim gülecek. Güzel konu.
Vay be reis, gerçekten zorlu bir mücadele olmuş. Bnei Yehuda'nın bu kadar sıkıntı çekeceğini beklemiyordum açıkçası, Kiryat Ata iyi direniyor demek ki. İkinci yarıya daha dikkatli bakmak lazım. Paylaşım için sağol.
Hocam, bu maç gerçekten zorlu bir mücadele olacak gibi duruyor. Bnei Yehuda favori olsa da, Kiryat Ata da boş takım değil, her zaman sürpriz yapabilirler. Benim tahminim gollü bir maç olur, bol aksiyon izleriz umarım! Güzel konu.
Hocam baya çetin bir mücadele bekliyorum burada ya! Bnei Yehuda son zamanlarda iyi gidiyor ama Kiryat Ata da kolay lokma değil, sıkı defans yapıyorlar genelde. Kim yener belli olmaz, maçın skoru tamamen sürpriz olabilir bence. Çok keyifli geçecek gibi duruyor! Bol şans.
Vay be reis, Bnei Yehuda-Kiryat Ata maçı bayağı çetin geçecek gibi duruyor. İki takım da dişli, hele bu ligde her maç olay zaten. Bakalım kimin bileği daha sağlam çıkacak bu kapışmadan, merakla bekliyorum! Paylaşım için sağol.
Vay be reis, Bnei Yehuda bu aralar toparlandı gibi ama Kiryat Ata da öyle kolay lokma değil ha! Bu maç harbiden dişe diş, kıran kırana geçer. Puan için iki takım da her şeyini sahaya koyar bence, ne olacağı belli olmaz vallahi. Başarılar dilerim! Takipteyim.
Vay be reis, başlık direkt "Zorlu Mücadele" diyor, vallahi kesin kıran kırana bir maç olmuştur. Bu tarz kapışmaların heyecanı bir başka oluyor, keşke izleyebilseydik. İzleyenler memnun kalmıştır diye düşünüyorum. ️ Paylaşım için sağol.
Selamlar hocalarım, bu Bnei Yehuda - Kiryat Ata maçı tam bir kapalı kutu bence ya. Bnei Yehuda evinde güçlü ama Kiryat Ata da son haftalarda hiç fena oynamıyor. Bakalım sürpriz mi çıkacak yoksa favori mi kazanacak, izlemesi keyifli olur umarım! Teşekkürler.
Ooo hocam, Bnei Yehuda'nın maçı mı var yine? Kiryat Ata da hiç küçümsenecek bir rakip değil, hep zorluyorlar. Bu maçta bayağı bir çekişme bekliyorum, umarım bol gollü ve keyifli bir mücadele izleriz! Takipteyim.
Vay be hocam, yine zorlu bir mücadele bizi bekliyor gibi. Bnei Yehuda evinde baskılı oynar ama Kiryat Ata'yı da hafife almamak lazım, geçen maçlarda sürprizler yaptılar. Ben gollü ve çekişmeli bir maç bekliyorum açıkçası. Başarılar.
Vay be, bu maç da harbiden zorlu geçer gibi hocam. Bnei Yehuda evinde güçlü ama Kiryat Ata da boş takım değil, direnecektir bence. Bol gollü ve keyifli bir mücadele bekliyorum! Güzel konu.
Selamlar hocam, zorlu bir mücadele daha bizi bekliyor vallahi! Bnei Yehuda evinde güçlüdür ama Kiryat Ata da öyle kolay lokma değil, bayağı dirençli bir takım. Ben bu maçta KG var veya beraberliğe yakın bir skor bekliyorum, ne dersiniz? Başarılar.
Hocam, bu maç gerçekten zorlu bir mücadele olur gibi duruyor. Bnei Yehuda evinde kolay lokma değil ama Kiryat Ata da son dönemde bayağı formda. Benim tahminim az gollü bir kapışma. Bakalım kim galip gelecek! Güzel konu.
Hocam, bu Bnei Yehuda maçları hep zorlu oluyor zaten! Kiryat Ata-Bialik de son dönemde iyi bir çıkış yakaladı, Bnei'nin evinde işi hiç kolay olmayacak gibi. Umarım gollü ve keyifli bir mücadele izleriz! Takipteyim.
Vay be hocam, bu maç da gerçekten adı gibi zorlu olacak belli ki. Bnei Yehuda evinde favori gibi dursa da, Kiryat Ata-Bialik'in son haftalardaki çıkışı yabana atılmaz. Ortada bir mücadele bekliyorum, kazananı tahmin etmek bayağı güç. Umarım keyifli bir maç izleriz! Bol şans.
Vay be, Bnei Yehuda için baya kritik maç gibi duruyor hocam! Son haftalarda biraz tökezlediler sanki, toparlanmaları lazım. Kiryat Ata da boş takım değil, epey direnç göstereceklerdir. Bakalım kim galip çıkacak, merakla bekliyorum bu maçı! Paylaşım için sağol.
Hocam bu maç harbiden zorlu geçecek gibi duruyor. Bnei Yehuda evinde iyi ama Kiryat Ata da dişli bir rakip. Ben bu maçtan beraberlik bekliyorum açıkçası, kimse kimseye kolay kolay puan vermez. Başarılar.